Proiecte de investiții - Comuna Fundu Moldovei
18712
page-template-default,page,page-id-18712,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-2.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Proiecte de investiții

Proiecte de investiții finanțate din fonduri de la bugetul de stat și de la bugetul local

Modernizare infrastructura de interes local in comuna Fundu Moldovei, judetul Suceava

Informații cu privire la proiectului cu titlul „Modernizare infrastructura de interes local in comuna Fundu Moldovei, judetul Suceava”, finanțat de la bugetul local.

Modernizare drumuri de interes local Delnita si Orata, comuna Fundu Moldovei, judetul Suceava

Informații cu privire la proiectului cu titlul „Modernizare drumuri de interes local Delnita si Orata, comuna Fundu Moldovei, judetul Suceava”, finanțat prin Programul Național ”Anghel Saligny” și de la bugetul local.

Dezvoltare retea inteligenta de distributie a gazelor naturale in comunele Pojorata si Fundu Moldovei, judetul Suceava

Informații cu privire la proiectului cu titlul „Dezvoltare retea inteligenta de distributie a gazelor naturale in comunele Pojorata si Fundu Moldovei, judetul Suceava”, finanțat prin Programul Național ”Anghel Saligny” și de la bugetul local.

Modernizare rețea iluminat public, in comuna Fundu Moldovei II – Fondul de Mediu

Informații cu privire la proiectului cu titlul „Modernizare rețea iluminat public, in comuna Fundu Moldovei II – Fondul de Mediu”, finanțat prin Programul ”Iluminat public” al Administrației Fondului de Mediu și de la bugetul local.

Modernizare rețea iluminat public, in comuna Fundu Moldovei III – Fondul de Mediu

Informații cu privire la proiectului cu titlul „Modernizare rețea iluminat public, in comuna Fundu Moldovei III – Fondul de Mediu”, finanțat prin Programul ”Iluminat public” al Administrației Fondului de Mediu și de la bugetul local.

Modernizare retea pentru iluminat public in comuna Fundu Moldovei, localitatile Botus, Botusel, Delnita si Colacu, judetul Suceava

Informații cu privire la proiectului cu titlul „Modernizare retea pentru iluminat public in comuna Fundu Moldovei, localitatile Botus, Botusel, Delnita si Colacu, judetul Suceava”, finanțat prin Programul ”Iluminat public” al Administrației Fondului de Mediu și de la bugetul local.