Comuna Fundu Moldovei | Anunț elaborare Strategia de Dezvoltare Locală pe perioada 2022-2027
16858
post-template-default,single,single-post,postid-16858,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

Anunț elaborare Strategia de Dezvoltare Locală pe perioada 2022-2027

10:42 29 aprilie in Alte anunțuri
0 Comments

Stimați locuitori ai comunei Fundu Moldovei,

 

În contextul elaborării Strategiei de Dezvoltare Locală pe perioada 2022-2027, Comuna Fundu Moldovei oferă  cetățenilor posibilitatea de a-și aduce contribuția la creșterea gradului de bunăstare, de a lua atitudine și de a avea un cuvînt de spus, acționînd împreună cu toate sectoarele comunității pentru a se crea un viitor cît mai durabil. Astfel, se derulează un sondaj în vederea consultării opiniei publice cu privire la principalele nevoi și probleme ale comunității locale.

Această viziune programatică este o reacție firească a locuitorilor, un răspuns al comunitații la aspirațiile sale și oferă oportunitatea reală de a identifica și de a adopta soluții reale pentru o dezvoltare durabilă a comunității.

Suntem întotdeauna preocupați să cunoaștem problemele comunității și totodată să îmbunătățim calitatea vieții cetățenilor noștri.

Ca urmare a acestui demers, invităm cetatenii comunei să participe la evaluarea calității vieții precum și a gradului de dezvoltare a comunei prin completarea unui chestionar, care ne va ajuta să identificăm neajunsurile comunitatii si totodata sa gasim raspunsuri la problemele identificate.

Opinia dumneavoastră, exprimată prin răspunsurile la întrebările din chestionare, va influenţa deciziile cu privire la proiectele care vor fi dezvoltate în următorii ani în comuna noastră. Va multumim!

Vă rugăm să completați chestionarul de mai jos și să îl transmiteți la adresa de email: galbucovinademunte@yahoo.ro

Descarcă – Chestionar privind calitatea vieții și evaluarea gradului de dezvoltare

No Comments

Post A Comment