Carte de oaspeţi

Carte de oaspeţi este dedicată oaspeţilor acestui site, fiind un loc în care ne puteţi împărtăşi impresiile dumneavoastră.

Mesajele voastre

Shongoon din Dezmierdeni

Data : 24.04.2013

Am fost prin sat si am simtit miros de gaze...felicitari pentru farsa de la KissFM

Marcu Marius din Campulung Moldovenesc

Data : 25.12.2012

Aveti un site foarte frumos, demn pentru aceasta zona etnografica, si modalitati de informare foarte utile si accesibile pentru locuitorii care au acces la internet. Ca observatie as dori sa adaugati la Capitolul Cultura si invatamant, sectiunea Culte, si Bisericile Adventiste din Colacu si Botus. Acestea exista si ar trebui mentionate pentru ca informarea sa fie completa. Multumesc anticipat.

Elena din Iasi

Data : 11.04.2012

Am vazut ca din cele trei scoli doar cea din Botus nu are denumire si ca o sugestie, s-ar putea numi Scoala Generala Ilie Cazacu!\r\nIn rest felicitari pentru tot!

Razvan din Suceava

Data : 12.05.2011

O comuna din povesti,felicitari pt.site

evelina Moraru din Iasi

Data : 30.04.2011

AM PARTICIPAT DE pASTE LA BALUL GOSPODARILOR DIN COMUNA DUMNEAVOASTRA SI AM FOST IMPRESIONATA DE FELUL IN CARE PASTRATI TRADITIA NEAMULUI NOSTRU SI ACUM, IN VREMURI ATAT DE GRELE!\r\nfRUMUSETEA COSTUMELOR POPULARE NE-A RAMAS IN SUFLET IAR DANSURILE POPULARE NE-AU LASAT UIMITI!fRUMOASELE FEMEI SI FETE DANSAU PE TOCURI FOARTE INALTE, CU O VITEZa ametitoare si toata seara a fost o lectie de eleganta si stil!Felicitari Evelina Moraru-Iasi

liliana din suceava

Data : 18.11.2010

Aveti un site foarte frumos!