Actualitatea locală

* Centrul Cultural "Bucovina",Primăria,Consiliul Local si Căminul Cultural Fundu Moldovei,Societatea de Cultura "Dimitrie Gusti" Fundu Moldovei, organizează cea de a XXII a ediţie a Festivalului-Concurs Naţional de Muzică Corală Religioasă Ortodoxă "Buna Vestire" la data de 25.martie.2012.
* Căminul Cultural Fundu Moldovei organizează Luni 16.Aprilie,2012,ora 20,o nouă ediţie a manifestării "Balul Gospodarilor". La această ediţie participă ca invitaţi,formaţia de muzică populară "Arcanul" împreună cu solista de muzica populara,proaspata castigatoare a Trofeului "Mamaia folclor 2011".cu origini sanatoase in Fundu
Moldovei(tata), ANDREEA HAISAN.
* Ansamblul folcloric de amatori Arcanul, a participat vineri 19.iulie 2012 la Festivalul Întâlniri Bucovinene de la Câmpulung Moldovenesc, cu un spectacol grandios din care au facut parte dansatori, soliștii Laura Erhan, Ana Tonegari, Daiana Ivascu, Andreea Haisan, Calin Brătianu, taraful tradițional, dansatorii ansamblului de copii Colaceanca. Spectacolul a fost urmarit de foarte multi spectatori și sa bucurat de un real succes.Drept răsplata ansamblul va pleca in turneu în Slovacia, în perioada 24 - 28 august 2012.